Europ'Aventure is uw wandelspecialist sinds bijna 30 jaar !

U bent sportief of houdt van een rustige wandeling, u gaat onvoorwaardelijk voor bijzondere ontdekkingen, u houdt van reizen met het gezin of met vrienden, u houdt van groepsreizen of gaat er alleen op uit, u houdt van een voet- of fietstocht, met de VTT, te paard, de auto/motor, een hardloopwedstrijd, nordic walking… ons reisbureau staat klaar om voor u een vakantie op maat te organiseren

Europ'Aventure biedt reizen waarbij bossen en landwegen centraal staan.

Europ'Aventure wordt is opgezet door Denis Jusseret en Geneviève Goosse, twee enthousiastelingen voor het lopen in de buitenlucht in Sainte-Ode. In het begin was het de opzet om te komen met een nog onbekend product in België: vrije wandelingen door de Ardennen met een service voor bagagevervoer. In de loop der jaren heeft zich dat ontwikkeld tot een onmisbare reisorganisatie die is gespecialiseerd in wandeltochten en die kwaliteitsprojecten op maat bedenkt en aanbiedt voor ontelbare fans.
Naast die georganiseerde wandeltochten houdt Europ'Aventure zich ook bezig met het aanbieden en vertegenwoordigen van reizen en wandeltochten op de Belgische markt, in Frankrijk, Europa en over de hele wereld.

U zoekt?

• Vrije wandeltochten, zonder begeleiding
• Wandeltochten met professionele begeleiding
• Themavakanties, ontdekkingstochten in België of in het buitenland
• Ontspannen ontmoetingen met de lokale bevolking
• Sportieve activiteiten (loopwedstrijden, nordic wandelen, marathon, wildwateractiviteiten, wintersporten)
• Beschrijvingen met moeilijkheidsniveaus van tochten waaruit u kunt kiezen

Aarzel niet om ons te contacteren met al uw vragen; wij staan voor u klaar.

Uw contact: Denis JUSSERET, +32(0)61 68 86 11